Direktlänk till inlägg 24 juli 2009

Fredag på Gullbranna

Av Anki - 24 juli 2009 22:34

Här fortsätter arrangemangen på löpande band.

Idag var det Nathalies tur att äntra scenen tillsammans med ett 40-tal barn som har övat ihop tre eftermiddagar. Hon är tvåa på bilden ovan.


Jag har även hunnit med en liten shoppingrunda på ett köpcentrum i Halmstad. Jag fick nämligen ett SMS med förtur på halva priset på reapriset på Kappahl. Så då fick jag med lite smått och gott både till mej och barnen.

Och fick även stilla shoppingbegäret en stund.

Men det är en rätt lindrig last att bära särskilt när man som jag gärna handlar på rea. Eftersom jag har brottats med betydligt allvarligare saker under mitt liv så är jag glad över att bara ha choklad, Reor och marsvin som jag numera är svag för och har svårt att motstå.


Min man, "Björnen Balloo", stod mitt på Kappahl men en jättekladdig tvååring som jag hade mutat med en dumbo-klubba.

Och sade lungt att han inte behövde någonting!?

När jag försökte få med honom på mitt jätte oemotståndliga extrapris tillfälle. Men kanske att han förstod att mitt samlarbete'ende är nedärvt redan sedan stenåldern och svårt att göra något åt nu år 2009.


Björn och pojkarna har även varit en stund vid havet. Och Emil och Isak de tuffingarna har naturligtvis badat. Själv fryser jag bara vid blotta tanken.


I morgonbitti ska jag gå på Kvinnofrukost och lyssna på ett föredrag.

Som heter "Revolt mot dugligheten".

Det känns lite lyxigt ätt äta frukost på egen hand och det blir säkert även intressant för mej som har svårt att släppa alla måsten.


Idag ringde även Sonja och berättade att höet där hemmma var slut.

Oj, mina marsvin måste ha fått mycket hö!

Tur nog så skulle vår egen helyllebonde Classe gripa in, och leverera en höbal till dörren så behöver jag inte avbryta resan pga. höbrist.


-Tack Classe! och Gud välsigne dej!



 
 
Sophie

Sophie

24 juli 2009 23:16

Den där Classe är en räddare i nöden! Han räddade min akuta höbrist också! :-)

http://luneas.bloggagratis.se

 
carina

carina

25 juli 2009 20:58

Ni ser ut att ha det gott där
här har vi slitit hela veckan
Den stora konferansen börjar i morgon
Få se om Anders kan röra sig då
Han har varit med och rest alla tälten mm mm

http://rubinen777.blogg.se

 
sara

sara

26 juli 2009 16:36

du som kanske vet! tittade på allsång med lotta eller vad det heter, och då sa jerry att han hörde att classe vann en resa utomlands! :) vet du om det stämmer?:)

/kram sara z

http://sari.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anki - 14 maj 2012 12:56


Som fyraåring tyckte jag att Anders Linder var det tjusigaste som fanns när han sjöng "Åh fröken Lisselotte" på TV och spelade på sin cello. Till min föräldrar sa jag övertygande att:-Honom ska jag gifta mig med när jag blir stor, om han inte är en g...

Av Anki - 24 maj 2011 21:33

Tantvarning 1: Ikväll har jag gjort det! Det som jag länge har drömt om men inte fattat mod till att genomföra: -Jag har packat allt mitt studiematerial inför morgondagen på högskolan i en dragväska! Tänk hur många gånger jag förbannat min fåfäng...

Av Anki - 4 maj 2011 21:22

Säg den glädje som är långvarig... Sent igår kväll när jag gick ut för att natta mina djur såg jag Att Tyra inte mådde så bra. Och varningklockorna började ringa.. Imorse när jag vaknade för att fira min födelsedag så stod jag  inför fakta. Tyra ...

Av Anki - 3 maj 2011 21:58

Äntligen föddes det en kull i mitt marsvinsrum. Den 1/5 föddes den andra Mosaiques-kullen för i år. Och det beror inte på att marvinen inte har haft tillfälle att para sig, utan dels för att jag inte har haft så mång djur att sätt ihop för parning ef...

Av Anki - 16 mars 2011 18:04

Ni som följer mig på Facebook har säkert uppmärksammat att vi på sista tiden har haft riktigt otur med våra fyrbenta vänner. Dels förlorade vi vår unghund Chanel genom en bilolycka den 27/2. Dels somnade vår älskade marsrsvinshona Bella in i går efte...

Presentation

Omröstning

Vem är du som besöker min blogg?
 Registrerad marsvins uppfödare i SMF
 Annan marsvinsuppfödare
 Allmänt marsvinsintresserad
 Familj
 Bekant
 Övrigt

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards